Contactinformatie

Kalmar-oplossingen voor intermodale terminals.

Bent u op het juiste spoor voor succes?

Kalmar kan u helpen om de optimale oplossing te vinden voor uw intermodale operaties die uw capaciteit en verwerkingssnelheid maximaliseert en een impuls geeft aan uw ontwikkeling naar slimmere en eco-efficiënte cargoverwerking.  We doen dit door het bieden van een beproefd open automatiseringsplatform, het breedste aanbod van volledig elektrische apparatuur en alle ondersteuning die u nodig heeft, overal en altijd.

Het juiste spoor voor slimme cargoverwerking.

 

  • Kalmar biedt een automatiseringsplatform met een set open interfaces, waarmee u een end-to-end automatiseringssysteem kunt opzetten dat naadloos integreert met uw TOS. Van op afstand bediende tot volledig geautomatiseerde operations, Kalmar kan u helpen om een automatiseringsplatform op te zetten dat zich aanpast aan en meegroeit met uw bedrijf.

  • Om uw terminalruimte te helpen maximaliseren, kan Kalmar Terminal Design Services uw huidige terminalontwerp evalueren en samen met u identificeren hoe deze geoptimaliseerd kan worden om uw capaciteit en verwerkingssnelheid te verhogen.

 

Het juiste spoor naar eco-efficiëntere cargoverwerking.

 

  • Kalmar biedt een uitgebreid assortiment elektrisch aangedreven apparatuur die aan de bron geen enkele emissie produceert, ruim voldoet aan de huidige emissienormen en die tegelijkertijd zorgt voor een aanzienlijke vermindering van uw brandstofrekeningen. Dit aanbod omvat RMG's, RTG's, AGV's, shuttles, containerliften, terminaltrekkers en reachstackers.
  • U kunt ook kiezen uit een reeks op diesel rijdende apparatuur, inclusief reachstackers, kranen en horizontaal transport, die voorzien is van eco-efficiënte technologie voor vermindering van brandstofverbruik tot 40% in vergelijking met traditioneel aangedreven apparatuur.
  • Bovendien hebben wij een volledig assortiment eco-efficiënte oplossingen die u kunnen helpen de emissies in uw hele bedrijf te verminderen, van het automatiseren van uw processen tot het inzetten van de nieuwste technologie om elke handeling die u doet te optimaliseren.

Het juiste spoor naar geoptimaliseerde operaties.

  • Kalmar SmartPort is een serie procesautomatiseringsmodules en digitale services die geïmplementeerd kunnen worden in uw terminal om te helpen bij het efficiënter verplaatsen van containers door automatische tracering, geleiding en beheer van containers. Ze helpen productiviteit, veiligheid en benuttingspercentages optimaliseren en zorgen ervoor dat u nooit meer een container uit het oog verliest.
  • Kalmar Insight brengt gegevens van uw volledige vloot samen, inclusief apparatuur die geproduceerd is door andere fabrikanten.  Het geeft een eenvoudig te gebruiken overzicht van uw vlootoperaties door gegevens van meerdere bronnen samen te brengen. Hiermee kunt u actie ondernemen op grond van real-time informatie, wat onmiddellijk helpt verbetering te brengen in uw algehele operaties.
  • Kalmar Lifetime Services biedt een uitgebreid aanbod van services om u te helpen bij het plannen, onderhouden en verbeteren van uw dagelijkse operaties om maximale beschikbaarheid en bedrijfstijd te garanderen voor uw uitrustingsvloot en bedieningssystemen.