Contactinformatie
Contactinformatie

Superzware heftrucks 60- 72 ton

We introduceren een krachtige en veelzijdige zware heftruck, de nieuwe Kalmar Superzware Heftruck. Hij kan lasten tot 72 ton verplaatsen en kan uw zwaarste lasten met gemak aan. Ideaal voor staal, beton en andere zware industrieën.

Technical information

Technical info Specifications
Lifting capacity (kg)
60000-85000
Load centre (mm)
1000-1500
Wheel base (mm)
5750 -7500
Engine
Volvo D11 Series
Transmission
ZF
Cab options
EGO Cabin
Technical info Specifications
Lifting capacity (lbs)
132,000 -187,000
Load centre (inches)
40-60
Wheel base (inches)
226 - 295
Engine
Volvo D11 Series
Transmission
ZF
Cab options
EGO Cabin

Klaar om uw zwaarste lasten te dragen.

Het maakt niet uit wat u heft in uw gieterij, fabriek, terminal of assemblagelijn, de nieuwe serie Kalmar Superzware Heftruck doet het efficiënt, effectief en veilig. Hij kan de zwaarste lasten heffen zonder dat dit ten koste gaat van zijn wendbaarheid of de veiligheid en het comfort van uw chauffeur. Met hogere daal- en hefsnelheden en een zeer efficiënte en krachtige aandrijflijn kunt u een heftruck verwachten die een centraal onderdeel van uw logistieke keten zal worden.

Efficiëntie zonder compromissen.

Vaak betekent een efficiëntere aandrijflijn, dat u inlevert op vermogen. Door een uiterst efficiënte en krachtige motor te combineren met een versnellingsbak met 5+3 versnellingen en een betrouwbare aandrijfas, beschikt u over al het vermogen dat u nodig hebt en profiteert u toch van een lager brandstofverbruik. Al onze motorvarianten voldoen aan de nieuwste EU Stage 4/Tier 4 emissienormen.

Comfortabel en slim.

Onze nieuwe superzware heftruck is uitgerust met onze EGO-cabine, de ultieme
werkomgeving voor uw chauffeur. Dankzij het ergonomische ontwerp, slimmere functies en een intuïtievere werkruimte kunnen uw chauffeurs elke dag op hun productiefst werken, zonder in te boeten aan veiligheid.

Kies uw prestatieniveau.

Onze superzware heftruck wordt geleverd met ECO-Drive, waardoor u kunt kiezen uit drie verschillende vermogensstanden. De drie verschillende vermogensstanden:

Power Mode: wanneer snelheid van essentieel belang is. Met de Power Mode kunt u zich snel over het terrein bewegen en op volle snelheid heffen en dalen, zonder aan veiligheid in te boeten.

Normal Mode: als u wat snelheid wilt behouden. Met een iets lager motortoerental kunt u 5-15% lagere bedrijfs- en brandstofkosten verwachten dan in de Power Mode.

Economy Mode: wanneer u de laagste bedrijfskosten wilt. Als het motortoerental nog verder wordt verlaagd, kunt u rekenen op 10-25% lagere exploitatie- en brandstofkosten.

Alle snelheid die u nodig hebt, wanneer u die nodig hebt.

Ons variabel hydraulisch hefsysteem is in staat het gewicht van de lading te bepalen en de juiste hoeveelheid kracht toe te passen om de lading snel en efficiënt te verplaatsen. Dit systeem kan uw hefcycli tot 40% verkorten in vergelijking met conventionele hefsystemen.

Optimaliseer uw vloot.

Kalmar Insight is een tool voor prestatiebeheer waarmee u uw materieel tijdens het gebruik kunt volgen, zodat u gemakkelijker beslissingen kunt nemen die uw algehele activiteiten zullen helpen verbeteren.

Services offering